Nieuwe patiënten (Inschrijven)

Inschrijven | Tandartspraktijk Hoefstraat Tilburg

Vanwege drukte kunnen wij helaas op de korte termijn geen nieuwe patiënten meer aannemen. Gezinsleden van patiënten én MRA patiënten vormen hierop een uitzondering. 

Door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen plaatst u zich op een wachtlijst. Telefonisch aanmelden voor de wachtlijst is ook mogelijk.  Telefoonnummer: 013 208 3380.

Bij online inschrijving worden uw gegevens via een beveiligde verbinding verstuurd en als vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens zijn van belang voor de vorming van uw patiëntendossier en voor de correspondentie met uw zorgverzekeraar. Wilt u meerdere personen of gezinsleden inschrijven? Dan mag u voor iedere persoon een apart inschrijfformulier invullen. Indien u persoonlijke wensen of opmerkingen heeft, dan is er ruimte in het onderstaande inschrijfformulier om deze kenbaar maken.

Na online inschrijving neemt ons team contact met u op om een eerste afspraak (intake) in te plannen. Dit doen wij zodra wij weer nieuwe patiënten kunnen aannemen. Let op! Dit kan enkele maanden duren.