Ons Team

Team | Tandartspraktijk Hoefstraat

Hieronder kunt u kennismaken met het deskundige team van Tandartspraktijk Hoefstraat. Alle onze medewerkers beschikken over een Nederlands diploma. Verder zijn onze tandartsen ingeschreven in het BIG-register. Omdat ons vakgebied altijd in beweging is volgt het team van Tandartspraktijk Hoefstraat voortdurend bij- en nascholing. Om kwaliteit, optimale vakkennis en deskundigheid te garanderen voldoen onze medewerkers aan de registratienormen van het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT) en zijn lid van de tandheelkundige beroepsvereniging KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde).

Josselien Bouw

Tandarts

Josselien is in 2014 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar afstuderen is ze in verschillende praktijken werkzaam geweest en heeft reeds 5 jaar als tandarts gewerkt aan de Hoefstraat in Tilburg. Aldaar behandelde ze veel patiënten met angst voor de tandarts. Sinds 2019 is ze als ervaren kracht eigenaar van Tandartspraktijk Hoefstraat. ‘Ik werk graag in een ontspannen en ongedwongen sfeer waarin mensen zichzelf kunnen zijn’

WhatsApp Image 2021-04-22 at 16.59.49 (1)

Linda Kon- van der Wielen

(Paro-) Preventie-assistente

Als paro-preventie assistente werkt Linda nauw samen met onze mondhygiëniste. Als ervaren kracht voert ze zelfstandig behandelingen uit zoals het verwijderen van tandsteen en het geven van mondhygiëne instructies. Ook kan Linda vullingen maken, verdoven en gebitsafdrukken nemen. ‘Werken in de tandheelkunde is mijn passie’.

Tandartspraktijk Hoefstraat | Tilburg

Raymond Heijthuijsen

Tandarts en NVTS snurk/apneu specialist

Ray Heijthuijsen is in 2012 als tandarts afgestudeerd aan het ACTA. Daarna heeft hij zich gespecialiseerd in snurkklachten en slaapapneu. Als geaccrediteerde NVTS-specialist wordt hij erkend door de zorgverzekeraars. ‘Tandheelkunde is een prachtig vak, maar het contact met de mensen geeft ons vak pas écht kleur!’

RAY

Dafne van Wilick

Mondhygiëniste
Tandartspraktijk Hoefstraat | Tilburg

Maud Ceelaert

(Balie-) Assistente

Ervaren kracht Maud is vaak achter de balie te vinden. Zij plant afspraken en beantwoordt de telefoon. Ook assisteert ze onze tandartsen aan de stoel. Maud zorgt als geen ander dat mensen zich thuis voelen in onze tandartspraktijk! ‘U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk Hoefstraat!’

Assistente Maud Ceelaert

Peter Duppen

Klinisch prothese technicus

Peter is onze klinisch prothese technicus. Dat is een tandtechnicus die in opdracht van een tandarts kunstgebitten, frameprothesen en meer maakt. Peter is zeer ervaren en werkt reeds jaren aan de Hoefstraat. ‘Iedere patiënt heeft recht op een goed functionerend gebit. Een tand of gebitsvervanging is een aanvulling, geen belemmering’.

Tandartspraktijk Hoefstraat | Tilburg

Valerie van Roosmalen

(Paro-) Preventie-assistente

Valerie heeft haar opleiding tot preventie-assistente gevolgd in Tilburg en heeft haar propedeuse Mondzorgkunde behaald in Nijmegen. Zij reinigt uw gebit en geeft voorlichting en instructie over gebitsverzorging. Om gaatjes bij kinderen te voorkomen verzorgt zij ons ‘gewoon-gaaf‘ programma. ‘Graag werk ik met u samen aan een gezond en mooi gebit. Voorkomen is altijd beter dan genezen’.

Assistente Valerie van Roosmalen

Nikki van der Corput

Mondhygiëniste

Nikki is in 2016 afgestudeerd als Mondhygiënist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens haar opleiding en via stages heeft ze ruime ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen en ouderen. Momenteel specialiseert ze zich in complexe tandvleesbehandelingen. ‘Een gezond lichaam begint bij een gezonde mond, en daar wil ik u graag bij helpen’.

Tandartspraktijk Hoefstraat Tilburg