skip to Main Content

Het team van Tandartspraktijk Hoefstraat

Onze tandartsen en mondhygiënisten beschikken allen over een Nederlands diploma en zijn ingeschreven in het BIG-register. Omdat ons vakgebied altijd in beweging is volgt ons team voortdurend bij- en nascholing. Om optimale vakkennis en deskundigheid te garanderen voldoen we aan de registratienormen van het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT) en zijn lid van de tandheelkundige beroepsvereniging KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde).

Josselien Bouw
Tandarts
Josselien is in 2014 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar afstuderen is ze in verschillende praktijken werkzaam geweest en heeft reeds 5 jaar als tandarts gewerkt aan de Hoefstraat in Tilburg. Aldaar behandelde ze veel patiënten met angst voor de tandarts. Sinds 2019 is ze als ervaren kracht eigenaar van Tandartspraktijk Hoefstraat. ‘Ik werk graag in een ontspannen en ongedwongen sfeer waarin mensen zichzelf kunnen zijn’. BIG-nummer: 39918660402.
Peter Duppen
Klinisch prothese technicus
Peter is onze klinisch prothese technicus. Een klinisch prothese technicus is een tandtechnicus die in opdracht van een tandarts kunstgebitten en frameprothesen aanmeet. Peter is zeer ervaren en werkte reeds jaren op de Hoefstraat. ‘Iedere patiënt heeft recht op een goed functionerend gebit. Een tand of gebitsvervanging is een aanvulling, geen belemmering’.
Nikki van der Corput
Mondhygiëniste
Nikki is in 2016 afgestudeerd als Mondhygiënist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens haar opleiding en via stages heeft ze ruime ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen en ouderen. Momenteel specialiseert ze zich in complexe tandvleesbehandelingen. ‘Een gezond lichaam begint bij een gezonde mond, en daar wil ik u graag bij helpen’.
tandarts Raymond
Raymond Heijthuijsen
NVTS snurk & apneu specialist
Raymond is in 2012 als tandarts afgestudeerd aan het ACTA. Daarna heeft hij zich gespecialiseerd in snurkklachten en slaapapneu. Als geaccrediteerde NVTS-specialist wordt hij erkend door de zorgverzekeraars. ‘Tandheelkunde is een prachtig vak, maar het contact met de mensen geeft ons vak pas écht kleur!’
BIG-nummer: 59916032102.
Valerie van Roosmalen
Valerie van Roosmalen
(Paro-) Preventie-assistente
Valerie heeft haar opleiding tot preventie-assistente gevolgd in Tilburg en heeft haar propedeuse Mondzorgkunde behaald in Nijmegen. Zij reinigt uw gebit en geeft voorlichting en instructie over gebitsverzorging. Om gaatjes bij kinderen te voorkomen verzorgt zij ons ‘gewoon-gaaf‘ programma. ‘Graag werk ik met u samen aan een gezond en mooi gebit. Voorkomen is altijd beter dan genezen’.
Maud Ceelaert
(Balie-) Assistente
Ervaren kracht Maud is vaak achter de balie te vinden. Zij plant afspraken en beantwoordt de telefoon. Ook assisteert ze onze tandartsen aan de stoel. Maud zorgt als geen ander dat mensen zich thuis voelen in onze tandartspraktijk!
Linda Kon- van der Wielen
(Paro-) Preventie-assistente
Als paro-preventie assistente werkt Linda nauw samen met onze mondhygiëniste. Als ervaren kracht voert ze zelfstandig behandelingen uit zoals het verwijderen van tandsteen en het geven van mondhygiëne instructies. Ook kan Linda vullingen maken, verdoven en gebitsafdrukken nemen. ‘Werken in de tandheelkunde is mijn passie’.

Gaatjes voorkomen door poetsles voor kinderen. Lees meer op de website van Gewoon Gaaf.

Tandarts, Tilburg, Gewoongaaf