Contact

Contact & Openingstijden | Tandartspraktijk Hoefstraat

Gezondheidscentrum Padua ligt in de wijk Oud-Noord in Tilburg. Dit is nabij het centrum van de stad. Hier is net als Huisartspraktijk Cals en het GGD consultatiebureau ook Tandartspraktijk Hoefstraat gevestigd, op de eerste verdieping. Daar staat ons team 5 dagen per week voor u klaar. Zo kunnen we u zo goed als mogelijk van dienst zijn. Als extra service is tandartspraktijk ook op dinsdag- en donderdagavond geopend!

Verder is de locatie van de praktijk makkelijk bereikbaar voor iedereen. Dus ook voor mindervaliden. Daarnaast is er een ruime gratis parkeerplaats aanwezig voor de ingang van dienstencentrum Padua. Er zijn ook meerdere gehandicapten parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicapten parkeerkaart.

Hieronder staan onze gegevens voor contact, onze ruime openingstijden en de route naar de praktijk. Ook met het openbaar vervoer is Tandartspraktijk Hoefstraat uitstekend bereikbaar. Op bushalte ‘Tilburg Hoefstraat’ stopt namelijk buslijn 6 van Bravo/Arriva. Deze halte ligt pal vóór de ingang van gezondheidscentrum Padua.

Contact

Tandartspraktijk Hoefstraat
Hoefstraat 197-1 (Eerste Verdieping)
5014 NK Tilburg – Centrum / Oud-Noord (zie kaart)
Telefoon: (013) 208 33 80
info@tandartspraktijkhoefstraat.nl

Spoed

Klik hier voor spoed buiten de opningstijden.

Route OV

Bravo Buslijn 6
Centraal Station ⇔ Noord Heikant
Bushalte ‘Hoefstraat Tilburg’

Plan uw bezoek met de 9292OV Reisplanner