Contact

Contact & Openingstijden | Tandartspraktijk Hoefstraat

Gezondheidscentrum Padua ligt in de wijk Oud-Noord in Tilburg. Dit is nabij het centrum van de stad. Hier is naast: prikpost Diagnovum, de huisartsen Cals en Brouwer, het GGD consultatiebureau ook Tandartspraktijk Hoefstraat gevestigd. De praktijk is per trap of lift bereikbaar op de eerste verdieping. Daar staat ons team 5 dagen per week voor u klaar. Zo kunnen we u zo goed als mogelijk van dienst zijn. Als extra service is Tandartspraktijk Hoefstraat ook ’s avonds geopend. Op dinsdag- en donderdagavond is de praktijk namelijk geopend tot 21:00!

Verder is de locatie van de tandartspraktijk goed bereikbaar voor iedereen. Dus ook voor mindervaliden. Er is een ruime parkeerplaats (tarief: 1,- euro /uur vanaf 1 juni 2022) aanwezig voor de ingang van gezondheidscentrum Padua. Hier vindt u tevens meerdere gehandicapten parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicapten parkeervergunning. Gratis parkeren is mogelijk buiten de Ringbaan-Oost. Wanneer u bijvoorbeeld gratis in de Everard van Reijdstraat parkeert, dan loopt u in zo’n 4 minuten (350 meter) naar Tandartspraktijk Hoefstraat via de Goorstraat. 

Hieronder vind u onze contactgegevens, onze ruime openingstijden en de route naar de praktijk. Ook met het openbaar vervoer is Tandartspraktijk Hoefstraat uitstekend bereikbaar. Op bushalte ‘Tilburg Hoefstraat’ stopt namelijk buslijn 6 van Bravo/Arriva. Deze halte ligt pal vóór de ingang van gezondheidscentrum Padua.

Contact

Tandartspraktijk Hoefstraat
Hoefstraat 197-1 (Eerste Verdieping)
5014 NK Tilburg – Centrum / Oud-Noord (zie kaart)
Telefoon: (013) 208 33 80
info@tandartspraktijkhoefstraat.nl

Spoed

Klik hier voor spoed buiten de opningstijden.

Route OV

Bravo Buslijn 6
Centraal Station ⇔ Noord Heikant
Bushalte ‘Hoefstraat Tilburg’

Plan uw bezoek met de 9292OV Reisplanner