MRA beugels

/
/
MRA beugels

Uw tandarts voor MRA beugels bij apneu of snurken.

R. Heijthuijsen is onze NVTS geaccrediteerde MRA tandarts en is gespecialiseerd in de behandeling van (slaap-) apneu en/of snurken.

Heeft u slaapapneu en bent u (door-)verwezen voor het aanmeten van een eerste MRA-beugel? Is uw huidige MRA kapot of versleten en bent u toe aan een vervangende MRA? Of wilt u op MRA-controle komen? Dan kunt u contact opnemen met Tandartspraktijk Hoefstraat om een afspraak in te plannen. Wanneer u slaapapneu heeft dan wordt uw beugel vergoed door uw zorgverzekeraar vanuit uw basisverzekering. In dat geval verzorgen wij de declaratie.

MRA-beugels zijn niet alleen zeer effectief bij slaapapneu, maar ook tegen snurkklachten! Heeft u interesse in MRA-therapie tegen snurken? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden een professionele SomnoMed SomnoSnore of Easy Comfort MRA aan voor een scherpe all-in prijs van € 499,99. Het gepatenteerde topmodel SomnoDent Flex (5 jaar garantie) kost € 799,99 Onze kwalitatief hoogwaardige MRA beugels worden op maat gemaakt. Daarom zijn ze compact, comfortabel en zeer effectief tegen snurken.

Wij vragen u om het volgende mee te nemen bij uw eerste afspraak:
– Uw identiteitsbewijs
– Uw zorgverzekeringspas
– Een overzicht van de medicijnen die u momenteel gebruikt (indien van toepassing)
– Uw slaaponderzoek (indien beschikbaar)

Voor meer informatie over slaapapneu: klik hier.